تبلیغات در اینترنتclose
خواص عرقیجات از منظر طب سنتی - پاسخ 1
زمان جاری : جمعه 15 فروردین 1399 - 11:33 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم


سلام مهمان گرامي؛
مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد


آیا میدانید؟ ایا میدانید :






hossein آفلاین




ارسال‌ها : 4
عضویت: 2 /1 /1396

پاسخ : 1 RE خواص عرقیجات از منظر طب سنتی
عرق شاه اسپرم
Tanacetum balsamitaدر فرهنگ فارسی ایران زمین در مدح گیاه “شاه اسپرم” داستانهای خواندنی فراوانی وجود دارد که مطالعه آنها خالی از لطف نیست، گیاه مذکور یکی از گیاهان دارویی بسیار خوش عطر و طعم است، قدمت خواص درمانی آن را به سلطنت انوشیروان نسبت داده اند، زادگاه اصلی این گیاه شهرستان مراغه واقع در استان آذربایجان شرقی بوده ولی امروزه با توجه به تنوع آب و هوایی استانهای کشور عزیزمان در بسیاری از نقاط کشت شده و مورد مصرف در صنایع مختلف مانند : داروسازی ، تهیه عرقیات و … قرار گرفته است ، برخی افراد این گیاه را نوعی ریحان ، برخی دیگر ریحان کوهی نامیده اند و برخی به عنوان سبزی خوردن به همراه گونه های دیگر مصرف می کنند. در ادامه مطلب به خواص درمانی بی نطیر گیاه و همچنین روش مصرف آن خواهیم پرداخت.گیاه شاه اسپرم طبیعت گرم داردخواص درمانیبارز ترین خاصیت درمانی شاه اسپرم مقوى معده ، بادشکن ،ضد عفونى کننده دهان و دستگاه گوارش ، مدر و ضد تشنج مى باشدبه علت داشتن اسانس مخصوص بوى پیاز و سیر را از دهان مى بردعصاره یا عرق شاهسپرم براى درمان زکام و سینه درد و سرفه به کار مى رود.مضمضمه جوشانده غلیظ و جویدن شاهسپرم جهت رفع آفت دهان و بو کردن آن براى رفع سر درد مفید است .
کسانى که هنگام مسافرت در اتومبیل – هواپیما و کشتى حالشان بهم مى خورد و دچار سر درد و دل بهم خوردگى مى شوند، مى توانند از شاهسپرم استفاده کنند، و با بو کردن و جویدن برگ هاى نازک شاهسپرم خود را تسکین دهند
شاهسپرم میکرب هاى اسهال و وبا را از بین می برد .بوى شاهسپرم مگس را فرار مى دهد.
خوردن بذر شاهسپرم مقاومت بدن را در برابر سموم زیاد مى کند.شاهسپرم داراى ویتامین k بوده و براى خون دماغ و بواسیر خونى سودبخش مى باشدسابقا تخم شاهسپرم با شکر کوبیده ، جهت رفع بوى زیر بغل استعمال مى کردنددر تبریز نوعی از شاهسپرم که بسیار خوشبوست کاشته و عرق برگ آنرا براى رفع دل درد و تقویت معده مصرف مى نمایند.عرق آن برای درمان دل درد و دل پیچه و همچنین برای خوشبو و خوشمزه کردن چای،دوغ و آبدوغ خیار به کار می‌رود.روش مصرفمصرف گیاه : می توان مقداری از گیاه خشک و یا تازه را مانند چای دم کرد و قبل از هر وعده غذا میل نمود.گیاه تازه : می توان به عنوان سبزی خوردن به همراه دیگر گونه ها همراه غذا میل نمود.مصرف عرق : به صورت شربت (ترکیب شده با عسل )و یا به صورت تنها قبل از هر وعده غذایی یک استکان میل شودمعمولا اکثر افراد آن را به چایی دم کرده شده به صورت عرق اضافه می کنند و یا برگهای آن را (یک یا دو برگ) به چای دم کشیده اضافه می کنند بیشتر از آن چایی را تلخ خواهد کرد.

دوشنبه 21 فروردین 1396 - 02:17
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
پرش به انجمن :


تماس با ما | خواص عرقیجات از منظر طب سنتی - پاسخ 1 | بازگشت به بالا | پیوند سایتی RSS