تبلیغات در اینترنتclose
بابونه باغی یا بابونه رومی - پاسخ 3
زمان جاری : جمعه 15 فروردین 1399 - 10:47 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم


سلام مهمان گرامي؛
مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد


آیا میدانید؟ ایا میدانید :






ramtin آفلاین




ارسال‌ها : 7
عضویت: 23 /3 /1395

پاسخ : 3 RE بابونه باغی یا بابونه رومی
خوراک‌ بابونه‌ (قاتق‌ بابونه‌)
مواد لازم‌:

▪ بابونه‌ شیرازی‌ یا بابونه‌ سبزمحلی‌: یك‌ و نیم‌استكان‌ معمولی‌
▪ تخم‌مرغ‌: ۴ تا ۵ عدد
▪ روغن‌ حیوانی‌: ۶ قاشق‌ پرغذا خوری‌
▪ ادویه‌: یك‌ قاشق‌ مرباخوری‌
▪ آرد گندم‌: یك‌ استكان‌
▪ پیاز متوسط: ۴ عدد

● طرز تهیه‌:

پیازها را ریز خرد كرده‌ در روغن‌ تفت‌ می‌دهیم‌،به‌ قدری‌ كه‌ طلایی‌ رنگ‌ شوند. سپس‌ آردها راریخته‌ مجددا تفت‌ می‌دهیم‌، بعد كم‌كم‌آب‌جوش‌ را اضافه‌ می‌كنیم‌ و تند هم‌ می‌زنیم‌ تا به‌دلخواه‌ خودمان‌ غلظت‌ غذا به‌ دست‌ آید. سپس‌تخم‌مرغ‌ و بابونه‌ را اضافه‌ كرده‌ آنها را دم‌می‌كنیم‌، حداقل‌ ۲ ساعت‌ تا كاملا جا افتاده‌شوند.

نمك‌، فلفل‌ و ادویه‌ را هم‌ اضافه‌ می‌كنیم‌.ناگفته‌ نماند، زمانی‌ كه‌ تخم‌مرغ‌ را مخلوطمی‌كنید. تند بهم‌ بزنید تا تخم‌مرغ‌ها از هم‌ بازشوند و كاملا مخلوط این‌ خوراك‌ گردند.

شنبه 30 مرداد 1395 - 16:02
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
پرش به انجمن :


تماس با ما | بابونه باغی یا بابونه رومی - پاسخ 3 | بازگشت به بالا | پیوند سایتی RSS